Klantenservice
+31 (0)85 081 96 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image

IBK Keurmerken

Oog voor veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit
Keurmerken. Op kantoor, in onze werkplaats en bij onze projecten staan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid altijd voorop. Wij laten ons regelmatig controleren en certificeren. Het resultaat hiervan is een reeks keurmerken en certificeringen die bewijzen dat we onze zaken goed op orde hebben.

NEN-EN-ISO 9001:2015
ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen die uitgegeven wordt door de International Organization for Standardization.
ISO 9001 certificaat.

Pressure Equipment Directive
IBK voldoet aan alle eisen die de Europese Unie stelt aan bedrijven die met installaties met drukhoudende vaten bouwen. Wij beschikken over diverse goedkeuringen en mogen dit soort installaties herhalend bouwen.

VCA*
IBK voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wij mogen bovendien binnen grotere projecten optreden als hoofdaannemer.
VCA certificaat

Gecertificeerd voor F-gassen
IBK mag werken aan koelinstallaties die gefluoreerde broeikasgassen of gereguleerde stoffen bevatten.
F-gassencertificaat BRL 100

NVKL-keurmerk
De NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek. NVKL-leden zijn specialisten in klimaat- en koudetechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.
NVKL kwaliteitslabel Klimaatbeheersing
NVKL kwaliteitslabel Koudetechniek

Erkend Leerbedrijf
De Wet educatie en beroepsonderwijs stelt hoge eisen aan bedrijven waar mbo-studenten het verplichte praktijkgedeelte van hun opleiding kunnen volgen. IBK voldoet aan alle eisen.