Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

IBK Ambitie

Hoe maakt IBK zijn ambitie waar? In 2025 is IBK trendsetter en marktleider in Nederland op het gebied van duurzame warmte- en koude techniek voor de industrie, de utiliteits- en foodsector. Door onze continue focus op innovatie, presteren wij optimaal op het gebied van milieu, techniek en prijs. Wij bieden uitsluitend oplossingen die bijdragen aan het welzijn van mensen en aan een gezonde, groene toekomst.