Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

IBK Hoog Temperatuur Warmtepompen

IBK beschikt over een uitgebreide range warmtepompen met scroll- en schroef-compressoren speciaal voor het maken van watertemperaturen van 75 °C tot wel 130 °C stoom met hoge efficiency. Het merendeel van de warmtepompen is voorzien van schroef technologie.

De warmtepompen zijn uitermate geschikt voor het opwaarderen van een laag-/ midden temperatuur traject naar hoog temperatuur, maar ook in renovatie- en nieuwbouw projecten waar de warmtepompen gecombineerd kunnen worden met bronnen.

Lees verder op de productpagina