Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Uitbreiding koelmachines en warmtepompen met laag GWP koudemiddelen

Conform één van onze doelstellingen streeft IBK ernaar haar opdrachtgevers de meest milieuvriendelijke oplossingen te bieden die mogelijk zijn. Nu de vraag naar laag GWP koudemiddelen toeneemt heeft IBK met het leveringsprogramma van Clint haar range met producten voorzien van laag GWP koudemiddelen uitgebreid.

Naast de al beschikbare koudemiddelen R513A (GWP 647), R452B (GWP 676) en R1234ze (GWP <1) hebben wij nu tevens de beschikking over koelmachines en warmtepompen met koudemiddel R454B (GWP 467). Met deze grote variëteit aan mogelijkheden is er een passende oplossing voor ieder vraagstuk m.b.t. koelmachines en warmtepompen.

Voor de zeer milieubewuste opdrachtgevers beschikken wij tevens over een uitgebreide range koelmachines en warmtepompen met natuurlijk koudemiddel.

R454B