Klantenservice
+31 (0)85 081 96 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image

Uitbreiding koelmachines en warmtepompen met laag GWP koudemiddelen

Conform één van onze doelstellingen streeft IBK ernaar haar opdrachtgevers de meest milieuvriendelijke oplossingen te bieden die mogelijk zijn. Nu de vraag naar laag GWP koudemiddelen toeneemt heeft IBK met het leveringsprogramma van Clint haar range met producten voorzien van laag GWP koudemiddelen uitgebreid.

Naast de al beschikbare koudemiddelen R513A (GWP 647), R452B (GWP 676) en R1234ze (GWP <1) hebben wij nu tevens de beschikking over koelmachines en warmtepompen met koudemiddel R454B (GWP 467). Met deze grote variëteit aan mogelijkheden is er een passende oplossing voor ieder vraagstuk m.b.t. koelmachines en warmtepompen.

Voor de zeer milieubewuste opdrachtgevers beschikken wij tevens over een uitgebreide range koelmachines en warmtepompen met natuurlijk koudemiddel.

R454B