Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

IBK B.V. LEVERT EEN DUURZAME BIJDRAGE AAN DE RECYCLING VAN KUNSTSTOF FOLIES

Bij Attero Wijster zijn twee absorptiekoelmachines afgeleverd met elk een capaciteit van 404 kW, later deze maand volgt de levering van de koeltoren. Onze opdrachtgevers, Eekels Technology B.V. en SPIE Nederland B.V. verwachten dat de machines in december van dit jaar in bedrijf kunnen. Meer info over het Attero project vind u hier