Klantenservice
+31 (0)85 081 96 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image

Nieuwe range koelmachines/warmtepompen met koudemiddel R513A (GWP 631)

In het kader van het terugfaseren van koudemiddelen met een hoge GWP en in lijn met de milieubewuste policy van IBK heeft IBK besloten zijn range koelmachines / warmtepompen met koudemiddel R134A (GWP 1430) als standaard te vervangen door koelmachines/warmtepompen met koudemiddel R513A (GWP 631). De overgang naar R513A heeft geen prijsconsequenties en wordt direct doorgevoerd.

 

De range van ca. 250 kW- 2 MW koelvermogen, omvat alle luchtgekoelde koelmachines met schroef- en Turbocor compressoren, lucht/water warmtepompen 2-pijps en 4-pijps met schroefcompressoren, watergekoelde koelmachines en warmtepompen met schroef- en Turbocor compressoren en de DX-split-opgestelde koelmachines met schroef- en Turbocor compressoren.

 

Als gevolg van deze overgang beschikt IBK nu ook over de mogelijkheid om lucht/water warmtepompen met een water uittrede temperatuur van 80° C aan te bieden. Voor meer informatie bel IBK 030 – 638 00 00.

Waterpomp Watergekoeld Schroef van het fabricaat Clint