Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Installaties met natuurlijke koudmiddelen

Al decennia lang heeft IBK ervaring met het leveren en monteren van installaties met natuurlijke koudemiddelen.
Nu de wet- en regelgeving omtrent het gebruik van synthetische koudemiddelen steeds strenger wordt hebben wij ook voor de airconditioningmarkt passende oplossingen in onze product range koelmachines en warmtepompen. Hiermee zijn wij volledig op de toekomst voorbereid en maken wij onze ambitie “Think People” waar.

  • De tapwater warmtepompen zijn uitgevoerd met het 100% gegarandeerd milieuvriendelijke CO2 en de productlijn omvat zowel de lucht- als watergekoelde uitvoering van 10 tot 160 kW. Water kan worden verwarmd tot 90 graden.
  • De warmtepompen zijn uitgevoerd met het 100% gegarandeerd milieuvriendelijke Propaan en deze productlijn loopt in de luchtgekoelde uitvoering van 20 tot 150 kW, energieklasse A+ en zijn koudemiddelzijdig omkeerbaar.
  • De koelmachinerange loopt van 20 tot 300 kW en kunnen worden uitgevoerd met vrije koeling. Invertercompressoren en EC-ventilatoren zijn in verband met de efficiëntie standaard.

Zie ook de pagina over natuurlijke koudemiddelen

 

IBK koelmachine propaan