Klantenservice
+31 (0)85 081 96 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image

Installaties met natuurlijke koudmiddelen

Al decennia lang heeft IBK ervaring met het leveren en monteren van installaties met natuurlijke koudemiddelen.
Nu de wet- en regelgeving omtrent het gebruik van synthetische koudemiddelen steeds strenger wordt hebben wij ook voor de airconditioningmarkt passende oplossingen in onze product range koelmachines en warmtepompen. Hiermee zijn wij volledig op de toekomst voorbereid en maken wij onze ambitie “Think People” waar.

  • De tapwater warmtepompen zijn uitgevoerd met het 100% gegarandeerd milieuvriendelijke CO2 en de productlijn omvat zowel de lucht- als watergekoelde uitvoering van 10 tot 160 kW. Water kan worden verwarmd tot 90 graden.
  • De warmtepompen zijn uitgevoerd met het 100% gegarandeerd milieuvriendelijke Propaan en deze productlijn loopt in de luchtgekoelde uitvoering van 20 tot 150 kW, energieklasse A+ en zijn koudemiddelzijdig omkeerbaar.
  • De koelmachinerange loopt van 20 tot 300 kW en kunnen worden uitgevoerd met vrije koeling. Invertercompressoren en EC-ventilatoren zijn in verband met de efficiëntie standaard.

Zie ook de pagina over natuurlijke koudemiddelen

 

IBK koelmachine propaan