Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Innovatieve hoge COP absorptiekoelmachine

Recent heeft IBK Airconditioning en Koudetechniek bij onze zuiderburen in het Belgische Moeskroen een innovatieve hoge COP absorptiekoelmachine van IBK WorldEnergy geleverd en opgestart.

Deze absorptiekoelmachine staat opgesteld bij Belgian Fibers en levert door restwarmtebenutting 410 kW gekoeldwater met een temperatuur van 5°C.

De HWAR-LHH serie hoge COP absorptiekoelmachines is geschikt voor heetwater aanvoertemperaturen tussen 80 en 140°C, koelcapaciteit van 100 tot 4.000 kW bij een COP van 0.83.