Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

IBK Propaan warmtepompen op ISDE lijst

Met ingang van augustus 2019 staan ook de lucht/water warmtepompen, model Purple-H, met propaan als koudemiddel op de ISDE lijst.

Zoals bekend heeft de overheid een subsidiepot voor warmtepompen met een verwarmend vermogen <70 kW. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van deze subsidiepot gebruik maken. IBK is hiermee één van de weinige leveranciers die units met een natuurlijk koudemiddel op deze lijst hebben staan.

De Purple-HP warmtepompen die op de lijst staan zijn allen voorzien van één koudemiddelcircuit met daarop een semi-hermetische zuigercompressor. Het verwarmend vermogen van deze machines ligt in de range van 25-66 kW.