Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Clint warmtepompen toegevoegd aan ISDE lijst!

Met ingang van 9 februari staan ook de Clint warmtepompen, lucht- en watergekoeld, op de ISDE apparatenlijst. Eindgebruikers kunnen bij aanschaf van een Clint warmtepomp op deze lijst zien hoeveel subsidie zij mogelijk kunnen ontvangen. De Clint warmtepompen hebben een energie-efficiency A+ en hoger. Bekijk hier de apparatenlijst ISDE Warmtepompen of bel voor meer informatie naar Ferdinand Tibboel van IBK

De RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) stelt een lijst samen van warmtepompen waarop Investeringssubsidie Duurzame Energie verkregen kan worden.  Op deze ISDE apparatenlijst staan warmtepompen met een verwarmend vermogen tot 70 kW.

Clint Warmtepompen ISDE