Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Belang industriële warmtepomp innovatie in Europa

Overal ter wereld ontstaat bewustzijn rondom de leefbaarheid van onze planeet. IBK wil op een significante manier bijdragen aan een betere wereld en de duurzaamheidstransitie versnellen. Een van onze innovatieprojecten is de ontwikkeling en productie van een hoogtemperatuur warmtepomp voor de industrie.

Over het belang van de industriële warmtepomp in Europa is vorige week een interessant webinar van TNO verschenen. In dit webinar wordt nader ingegaan op de uitkomst van de whitepaper die deze zomer is gepubliceerd (link).

Meer weten? Neem contact op met Ertan Törün van IBK: etorun@ibknl.com | 030 – 634 81 84.

Kijk het webinar (link) terug

 

Klimaatakkoord logo - Energiebespaarlening