Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Samenwerking IBK en G.I. Industrial Holding S.P.A.

IBK B.V. ondertekent een samenwerkingsovereenkomst met G.I. Industrial Holding S.P.A. en verwerft hiermee de vertegenwoordiging van o.a. CLINT airconditioning-apparatuur in Nederland.

IBK vertegenwoordigt vanaf 1 maart 2017 het Italiaanse merk CLINT, een gerenommeerde zelfstandige fabrikant van energie-efficiënte koudwateraggregaten, warmtepompen en energy systems. “Het verheugt ons dat we CLINT kunnen toevoegen aan de fabricaten waarover we reeds beschikken.”

Naast de levering van standaard warmtepompen en koelmachines biedt de samenwerking tussen IBK en G.I. Industrial Holding een frisse blik op maatwerkconcepten. Reeds vanaf 1965 ontwerpt, bouwt en onderhoudt IBK specials voor de utiliteit en de industrie. Door deze typische kennis te combineren met de efficiënte bouwmethode van G.I. Industrial Holding verwacht IBK maatwerk te kunnen leveren op een nauwelijks te evenaren prijs/waarde niveau.

Jan-Willem Voshol, algemeen directeur van IBK B.V.: “CLINT innoveert op het gebied van energie-efficiëntie en werkt met verschillende milieuvriendelijke koudemiddelen zoals HFO. CLINT combineert de eigenschappen betrouwbaar, energiezuinig en compact met een gunstig prijsniveau. Hierdoor kunnen wij voor al uw klimaatvraagstukken een duurzame oplossing met een aantrekkelijke prijs bieden.

Wilt u kennismaken met CLINT? Vraag dan de productcatalogus bij ons aan.