Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

IBK EHTH water-water warmtepomp

IBK is sinds jaar en dag bekend met de implementatie van water-water warmtepompen in bodemopslagsystemen: in koudere perioden worden bronnen gekoeld waarmee capaciteit wordt opgewekt voor de verwarming van gebouwen. Een beperkende factor was de maximale aanvoertemperatuur van ca. 60˚C.

Met de introductie van de IBK EHTH water-water warmtepomp behoort dit tot het verleden en kunnen bij een uitstekende COP waarde probleemloos temperaturen worden opgewekt van 90˚C en hoger.
Deze hoge temperaturen hebben een uitermate gunstig effect op het verwarmende oppervlak. Met andere woorden: de investeringen in afnemers (fan coils, luchtbehandelingskasten etc.) zijn aanzienlijk lager ten opzichte van een warmtepompsysteem met een traditioneel laag temperatuur regiem.

Ontmoet ons op de Installatievakbeurs Hardenberg

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom op de Installatievakbeurs Hardenberg op 12/13/14 september waar wij deze IBK EHTH water-water warmtepomp zullen presenteren (standnummer 144).