Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Culturele instellingen

In gebouwen voor openbaar gebruik, zoals culturele instellingen, kantoren en rijksvastgoed speelt luchtkwaliteit een essentiële rol. Voor het behoud van kunst, de optimale werktemperatuur of een behaaglijk theaterbezoek. Daarom zoeken installateurs naar installaties die de beste luchtkwaliteit bieden. Voor medewerkers in kantoren, gasten in het theater en de schilderijen en kunst in musea.

Elk pand heeft warmere en koudere ruimtes. Door de warmte met een (elektrische) warmtepomp van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen, verwarm en koel je de ruimtes op een duurzame manier. Deze warmtepomp kan de gasketel compleet vervangen.

Gebruik van restwarmte en elektriciteit is duurzaam en kostenbesparend. Aardgas is namelijk aanzienlijk vervuilender dan elektriciteit. Daarnaast zorgt dit systeem ervoor dat er maar weinig restwarmte afgevoerd hoeft te worden. Omdat het systeem op of naast het gebouw geplaatst wordt, levert het ook nog eens ruimtebesparing op.

De installaties van IBK gaan op een efficiënte, duurzame manier met warmte om. Hierdoor besparen gebouwen voor openbaar gebruik op kosten, uitstoot en ruimte. Zodat de gebouwen optimaal gebruikt kunnen worden waarvoor ze bedoeld zijn.