Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Service & onderhoud

Wij onderhouden onze eigen installaties én merkvreemde systemen met een enthousiast serviceteam. Ons team bestaat uit ruim 30 monteurs en een 9-koppige technische staf. Bij IBK beschouwen wij de aspecten techniek, wetgeving, veiligheid en milieu als één holistisch systeem. Alle elementen in dat systeem dienen met elkaar in balans te zijn.

Verandering van een enkel aspect kan gevolgen hebben voor de andere aspecten. Om dit systeem te beheersen, is het noodzakelijk om kennis te hebben en te houden van ál die afzonderlijk aspecten en hun onderlinge relaties.

Dat is de reden waarom wij onze monteurs voortdurend trainen op techniek, wetgeving, veiligheid en milieu. Daardoor kunnen wij de continuïteit, de efficiëntie en de effectiviteit van uw installatie blijvend waarborgen. Vraag gerust eens naar onze visie op onderhoud. Wij zijn u graag van dienst!