Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image

Service & onderhoud

Wij onderhouden onze eigen installaties én merkvreemde systemen met een enthousiast serviceteam. Ons team bestaat uit ruim 30 monteurs en een 9-koppige technische staf. Bij IBK beschouwen wij de aspecten techniek, wetgeving, veiligheid en milieu als één holistisch systeem. Alle elementen in dat systeem dienen met elkaar in balans te zijn.

Verandering van een enkel aspect kan gevolgen hebben voor de andere aspecten. Om dit systeem te beheersen, is het noodzakelijk om kennis te hebben en te houden van ál die afzonderlijk aspecten en hun onderlinge relaties.

Dat is de reden waarom wij onze monteurs voortdurend trainen op techniek, wetgeving, veiligheid en milieu. Daardoor kunnen wij de continuïteit, de efficiëntie en de effectiviteit van uw installatie blijvend waarborgen. Vraag gerust eens naar onze visie op onderhoud. Wij zijn u graag van dienst!