Klantenservice
+31 (0)85 081 96 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image

Ontwerp & installatie

IBK stelt de mens centraal. Dat ervaart u in al onze producten en diensten. Door slim en doordacht te combineren, ontwerpen onze specialisten installaties die technisch perfect zijn én voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied veiligheid en milieu.

Daarnaast streven wij naar installaties met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Wij geloven namelijk dat een leefbare wereld begint bij onszelf. Onze specialisten helpen u bij het terugbrengen van uw Carbon Footprint door al in het basisontwerp de juiste keuzes te maken.

Wij geloven bovendien in de kracht van integrale samenwerking. Overtuigd van deze kracht ontwerpen, bouwen en onderhouden wij onze installaties via het BIM bouwplatform. Het resultaat van onze gezamenlijke inspanning is een installatie die in alle opzichten voldoet aan uw verwachting.