Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image
AIRCONDITIONING

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

koudetechniek

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

think people

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om een gezonde, groene toekomst. Dat doen we door slim te innoveren en continu te verbeteren. Voor onze mensen. Voor onze klanten. En voor hun klanten.

Onderzoek & advies

Al bij de oprichting van IBK in 1965 streefden de oprichters naar kwaliteit en technische perfectie. Sindsdien leidt IBK haar medewerkers op tot het hoogste niveau. Deze focus op kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat Ingenieurs Bureau Koudetechniek een begrip geworden is.

Inmiddels beschikt IBK over een imponerende technische kennisdatabank. De wijze waarop wij deze kennis combineren met een groene en maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen maakt dat onze oplossingen compleet en toekomstbestendig zijn.

Onze technische specialisten en adviseurs buigen zich graag over uw vraagstukken. Ontdek hoe wij aspecten zoals veiligheid, milieu, energie, wetgeving en continuïteit integreren in een technische totaaloplossing.