Klantenservice
+31 (0)85 081 96 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image

Zorginstellingen

De zorg is voortdurend in beweging. Zorginstellingen dienen steeds efficiënter te werken. Tegelijk wordt verwacht dat instellingen steeds meer en betere zorg bieden. Bovendien dienen instellingen te innoveren en investeren in maatschappelijk verantwoorde, duurzame technieken.

IBK heeft geen moeite met deze schijnbare tegenstelling. Innoveren en meedenken over duurzame, toekomstbestendige oplossingen is ingebakken in ons DNA. Wij ondersteunen uiteenlopende zorginstellingen met krachtige oplossingen voor warmte en koude die zowel groen en energie-efficiënt als toekomstvast en betaalbaar zijn.

Onze jarenlange kennis en ervaring in de zorgmarkt maakt dat onze klanten makkelijker kunnen voldoen aan de eisen van vandaag én morgen. Bovendien helpen wij deze instellingen bij het creëren van een klimaat waarin medewerkers, cliënten en bezoekers zich prettig voelen.