Klantenservice
+31 (0)85 081 96 00

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

block-image

Kantoren

De kantorenmarkt is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. De markt kenmerkt zich op dit moment door duurzame nieuwbouw. Daarnaast worden veel bestaande gebouwen duurzaam gerenoveerd en gerevitaliseerd.

Duurzaamheid heeft zich ontwikkeld tot de belangrijkste rode draad bij projecten. Die focus is onder meer te danken aan overheidssubsidies op duurzame bouw. Ook worden duurzame panden makkelijker verhuurd tegen een beduidend hogere prijs. Organisaties hechten immers aan panden die bijdragen aan het bereiken van hun MVO-doelstellingen.

Als het gaat om de duurzaamheid van een pand, speelt klimaatbeheersing een belangrijke rol. IBK is als geen ander in staat om organisaties te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij bedenken, bouwen en leveren installaties die beduidend groener en efficiënter zijn. Waar mogelijk maken wij bijvoorbeeld gebruik van natuurlijke koudemiddelen die het milieu niet of nauwelijks belasten.

Daarnaast hebben wij speciaal voor deze markt innovatieve energie-efficiënte installaties ontwikkeld die zowel warmte als koude opwekken. Op deze manier dragen wij bij aan prettige, duurzame en groene kantooromgevingen die voldoen aan de strengste normen.