Klantenservice
+31 (0)30 638 00 00
klimaatbeheersing en het nieuwe werken
Techniek Focus op groen
Food processing industrie
airconditioning
koudetechniek

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert met techniek en services een duurzaam werk en productie klimaat voor de industrie, utiliteit- en food- sector. Door continu te innoveren met een focus op het welzijn van mensen dragen we maximaal bij aan een gezonde en groene wereld.

block-image

AIRCONDITIONING

Temperatuur heeft grote invloed op het welbevinden van mensen. IBK Airconditioning & Koudetechniek staat klaar voor organisaties die hun medewerkers en bezoekers maximaal comfort willen bieden. Wij leveren duurzame en innovatieve systemen voor temperatuurbeheersing.

IBK levert uiteenlopende systemen voor temperatuurbeersing die gebruikt worden binnen kleine én grote projecten. Ons aanbod bestaat onder meer uit airconditioners, warmtepompen (tot 130 graden), koelmachines en luchtbehandelingskasten. Deze systemen vinden hun weg naar verschillende organisaties, variërend van kantoren en ziekenhuizen tot fabrieken, musea en datacenters. In Nederland vertegenwoordigen wij een aantal toonaangevende merken zoals Clint, Enerblue en Ochsner.

Bij alles wat wij doen waar het om airconditioning gaat, staat de mens centraal. Wij creëren omgevingen waarin mensen graag verblijven. Omgevingen waarin ze zich prettig voelen en optimaal presteren of ontspannen. Bij voorkeur gebruiken wij hiervoor natuurlijke koudemiddelen. Naast synthetische koelmiddelen kunnen wij álle natuurlijke koudemiddelen leveren. Op deze manier helpen we organisaties bij het verlagen van hun carbon footprint en bouwen we samen aan een groene, duurzame toekomst. Om hier kracht aan bij te zetten hebben wij recent ons leveringsprogramma van koelmachine en warmtepompen met synthetische koudemiddelen gestandaardiseerd op de toekomst bestendige laag GWP koudemiddelen R452B en R513A.

Wij werken voornamelijk in opdracht van installatiebureaus die de montage van onze systemen voor hun rekening nemen. Kleinere installaties monteren we zelf. Alle door ons geleverde systemen echter, worden door onze eigen mensen onderhouden. Daarbij maakt het niet uit of het om apparatuur gaat van onze eigen labels of installaties van derden. Zo garanderen wij maximale kwaliteit in combinatie met een optimale levensduur.

Hieronder treft u de brochures aan van onze Clint product range. Voor nadere toelichting kunt u contact opnemen met onze afdeling Airconditioning.

Brochure Clint Compact Line

Brochure Clint Aqua Plus

Brochure Clint Multi Power

Brochure Clint Maxi Power

Brochure Clint Turbo Line

Brochure Clint Centritek

Brochure Clint Midyline

Brochure Clint Energy Power

Brochure Clint Roof Top