Klantenservice
+31 (0)85 081 96 00
klimaatbeheersing en het nieuwe werken
Techniek Focus op groen
Food processing industrie
airconditioning
koudetechniek

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert met techniek en services een duurzaam werk en productie klimaat voor de industrie, utiliteit- en food- sector. Door continu te innoveren met een focus op het welzijn van mensen dragen we maximaal bij aan een gezonde en groene wereld.

block-image

KOUDETECHNIEK

Temperatuur heeft grote invloed op de kwaliteit van processen en producten. Wij helpen onze klanten bij het borgen van die kwaliteit. Dat doen we met behulp van innovatieve, duurzame koudetechnische installaties die zorgen voor een optimale procestemperatuur en bijdragen aan de hoogst mogelijke productkwaliteit. Onze maatwerksystemen zijn ontworpen met mens en milieu in het achterhoofd.

Wij leveren maatwerk. IBK Airconditioning & Koudetechniek ontwerpt en bouwt installaties volledig volgens de wensen van opdrachtgevers of vanuit het bestek van de adviseur. We werken hierbij nauw samen met de opdrachtgever. Is de installatie opgebouwd? Dan blijven we betrokken bij het onderhoud en het beheer van de installatie.

Wij willen bijdragen aan een groene en duurzame toekomst. Daarom gebruiken wij, waar mogelijk, natuurlijke koudemiddelen. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van ammoniak en koolwaterstoffen zoals propaan en butaan. Zo helpen wij onze opdrachtgevers bij het verminderen van hun carbon footprint en dragen we bij aan een gezonde, groene wereld.

Onze systemen vinden hun weg naar projecten overal ter wereld. De afgelopen jaren deden wij veel ervaring op met het realiseren van systemen in Afrika en Amerika. Dat maakt ons een perfecte partij voor Nederlandse ondernemers die over de grens ondernemen en overal ter wereld koelinstallaties van Nederlandse kwaliteit willen realiseren.